Søjler af glas


Slebne glassøjler i forskellige størrelser og farver til rensning og styrkelse af helheden, befordring af et godt indeklima, og til løft af bevidstheden.


Graveret glas med bladguld.

Der kan designes og fremstilles glassøjler til styrkelse og højnelse af individuelle målsætninger og den åndelige vej igennem til JEG ER.

Sole af glas


Sole af glas i mange farver, i 35 og 50 mm diameter.

Kan sættes på en medfølgende fod i rum, hvor der ønskes en bedre vibration,

kan holdes i hånden og lægges på kroppen ved afslappelse.


Dekoration af og slibning i sole af glas kan udføres på bestilling.

Denne glaskunst er et specialbehandlet smykke, som beskytter og styrker JEG ER i den som bærer smykket. Det bæres ved hjertet og er fremstillet i 11 forskellige farver glas, designet ud fra det gyldne snit og specialfremstillet til og af Blue Lotus Arts.

Evighedsdråberne kommer med sølvophæng og med silkesnore i matchende farver.

Stråling


For blot 20 år siden kunne mennesket leve i en verden hvor det kunne holde sit æteriske felt i en flammende livskraft og en smuk forbindelse til endnu mere livskraft i kosmos, som kunne hentes ned når mennesket bekræftede livskraften i sine handlinger og livsudstråling.


Dette kunne lade sig gøre selv om atomaffaldsproblemerne langt fra var løst, selv om computerteknologien blev udviklet stærkt, og selv om mikrobølgeovne til opvarmning af maden vandt mere indpas i en verden der ønskede bekvemmeligheder.


Det var først da mobiltelefonen virkelig kom på markedet og der blev rejst mange tusinder af mobilsendemaster, at den naturlige livskraft og den naturlige forbindelse til kosmos forsvandt fra menneskets æteriske felt omkring den fysiske krop.


Mikrobølgestrålingen blev meget kraftig overalt, efterhånden som mobiltelefonsalget øgedes og overtog det æteriske felt omkring mennesker, planter og dyr.

Og mange erkendte deres mikrobølgeoverfølsomhed.


Blue Lotus Arts tilbyder kunstneriske virkemidler til at styrke og genskabe den flammende livskraft, og give en beskyttelse imod den stadig tiltagende mikrobølge-stråling overalt på Jorden, og som er så udtalt nu at flere mikrobølgeoverfølsomme er blevet strålingsflygtninge. Der er kun få steder på Jorden hvor de kan leve ud fra deres egne frie valg, hvor de kan oparbejde og genopbygge et naturligt flammende æterisk felt og en naturlig forbindelse til kosmos.


Blue Lotus Arts genopbyggelsesprogram:


Først af alt, afskaf mobiltelefonen og kom helt ud af afhængigheden af den

på alle planer.

Til hjælp til dette har Blue Lotus Arts udviklet en tablet til mobiltelefonen, som kan placeres inde i mobiltelefonen under batteriet, eller sættes uden på mobiltelefonen.

Se den lille runde grønne tablet til mobiltelefonen på billederne nedenfor.

Samtidig bæres en evighedsdråbe ved hjertet, som en begyndelse anbefales

den safirblå eller mørkerøde evighedsdråbe.

Det er nødvendig med en bred sammensætning af Blue Lotus Arts’ kunst for at komme fri af mikrobølgerne i det æteriske felt omkring mennesket og i hjemmet, og starte på at genopbygge en flammende livskraft i det æteriske felt, som omgiver den fysiske krop.Electromagnetic Ray Filter

Electromagnetic Ray Filter er udviklet for at skabe fred i de elektromagnetiske felter, som skabes i hjemmet igennem ledningsnettet i vægge, loft og gulve, samt igennem

de mange elektriske apparater som vi er afhængige af i dag.


Det blå Electromagnetic Ray Filter placeres over sikringerne i el skabet.


Især computeren, TV og andre kommunikationsapparater har brug for

Blue Lotus Arts Electromagnetic Ray Filter, for at harmonisere det store spændingsfelt disse apparater udsender i det æteriske felt, som omgiver alt levende.

Slå alle trådløse/mikrobølgefunktioner fra og afskaf det trådløse netværk både til computerne og IP telefoner.


Den trådløse telefon er ligeledes en stærk mikrobølgesender i hjemmet, installer en fastnettelefon i stedet.


Og afskaf mikroovnen, den kan på et minut slå al livskraft ihjel i en lejlighed og i nabolejlighederne, samt i den mad der sættes i mikroovnen.


Under links er der en mængde henvisninger til videnskabelig forskning, som viser at mikrobølger er stærkt skadelige for det levende liv, for livskraften omkring alt levende.Earth Ray Filter


Til placering direkte på gulv til neutralisering og harmonisering af belastende jordstråling ud i en radius på 7 meter. Kan også anvendes til neutralisering af statisk elektricitet og eksempelvis placeres mellem tøj og tæpper, samt i bilen. A4 størrelse.

Evighedsdråber - Sole af glas - Søjler af glas - Stråling - Mobiltablet

Electromagnetic Ray Filter - Earth Ray Filter - Human Ray Filter

Fremstilling af kunst i glas - Bøger om stråling


Evighedsdråber

Fremstilling af kunst i glas


Glas bliver fremstillet af sand (siliciumdioxid) og kemikalier (sodiumoxid og kalciumoxid) som ved meget høje temperaturer smelter og bliver flydende. Denne flydende lava-agtige masse bliver glasklar når den størkner, og ved tilsætning af forskellige mineraler og metaller, får glasset forskellige farvenuancer.


Den flydende glasmasse kan ved hjælp af forme eller af en glaspuster formes til de glasprodukter vi kender så godt i dag; vinduesglas, optisk glas, skåle, kander, drikkeglas og flasker, ligesom det også bliver formet til de kugler, glassøjler og specialfremstillede evighedsdråber der kan ses på denne side.


Blue Lotus Arts er et kunstnerfirma, som har specialiseret sig i glaskunst.

Vi bruger kun glas af meget høj kvalitet, som er slebet og meget rent.

Den første kunst vi udfører er at få glasset til at slippe alle stressindtryk fra fremstillingsprocessen.


Glas har en molekylær struktur der minder om vand, og kan, når det er fri af fremstillingsprocessen, åbne sig op og modtage uendelige livsskabende flammer fra Guds mægtige nærvær over og omkring det. Det bliver således fyldt med Guds uendelige flammende lys.


Den næste kunstart vi udfører er at bringe glaskuglerne og søjlerne, evighedsdråberne og glasvævet ind i dyb harmoni med de opgaver de nu får i Blue Lotus Arts.


Endelig er der kunsten at slibe i specielt glaskugler og søjler, med efterfølgende belægning med bladguld, og ofte ud fra personlige ideer og design.


Det gyldne snits harmoniserende og livsudfoldende formel; 1:1,618, danner grundlaget for mange design og mønstre i Blue Lotus Arts frembringelser, og tjener til at forstærke effekten af glassets fine iboende kvaliteter.


De forskellige kunstartikler i glas i 11 forskellige farvevibrationer, er blevet til noget meget specielt, som kan bringe en smuk og vidunderlig udstråling og en høj vibration ud i det rum eller ind i det æteriske felt af den fysiske krop de måtte bæres på, som et smykke ved hjertet, eller holdt i hånden, båret i lommen eller lignende.Bøger om stråling


Bente Ingrid Bruun: De trådløse samfund

Bente Ingrid Bruun: Helbredsskadelige bestrålinger

Gunni Nordstrøm: The invisible diseaseStyrk livet og kom ud af mikrobølgeverdenen før det er for sent


Denne nye bog af Casandra indgår også i Atma Naturopat uddannelsenDenne bog er skabt siden årtusindeskiftet, og er et resultat af Casandras og Jørgens kamp for at holde sig selv og omgivelserne, familie og venner samt landet og jorden fri af de fremstormende mikrobølger/radarbølger og TETRAbølger.


Det har medført et intenst studie af alt hvad der findes af videnskabelige undersøgelser af skader på det levende liv, når mobiltelefonen anvendes overalt i samfundet, når teleselskaberne med regeringernes økonomiske støtte overtager

samfundet og jorden mere og mere.


Især Casandra har været meget mikrobølgeoverfølsom, hvilket mange gange har været livstruende for hende.


Det som gør mest ondt er, at meget få tager hensyn til børn og unges uudviklede hjerner. Det er den opvoksende generation, som bliver bestrålet 24 timer i døgnet,

og vi kan kun frygte det værste og håbe det bedste.


Nærværende bog er en del af Atma Naturopat uddannelsen, men kan læses og studeres af enhver, og gerne af forældre og personalet i vuggestuer, institutioner og skoler.


Skrevet af Casandra og Jørgen


Golden Lotus Arts


ISBN 978-82-93294-14-6Human Ray Filter


Placeres under musemåtten til lindring og forebyggelse af museskader. Kan også med fordel placeres under tastatur. For ny energi og beskyttelse ved træthed og ubalancer, samt lindring ved lette smerter og ubehag, kan Human Ray Filter placeres et par minutter over belastede områder på kroppen, eller simpelthen føres tæt rundt om kroppen i langsomme bevægelser. Det anbefales at lægge Human Ray Filter under barnets hovedpude for balancering af menneskeskabt strålepåvirkning.  A5 størrelse.

Se den nye hjemmeside her: lotusarts.eu/styrk-livet/